Over Al Argentino
De Argentijnse keuken In de Cosina (Argentijnse keuken) zijn de parilleros (koks) meesters in het bereiden van vlees op de parillada (houtskoolgrill). De Argentijnse keuken verwerkt voornamelijk de volgende delen van de Novillo (os); Bife de Cuadril, een stevige, maar malse biefstuk van de dikke lende. Bife Angosto, de entrecote met het juiste vetrandje voor de smaak. Bife de Loma, het botermalse ossehaasje. Bife Ancho, een ribeye steak om van te watertanden. |
Door het vlees uitsluitend met wat zout en chimmichurrie (grilolie) op houtskool te grillen, blijft de natuurlijke smaak volledig behouden. Met dit vlees kunt u kennis maken bij Restaurant Al Argentino en uiteraard kunnen wij ook zorgen voor de begeleidende Argentijnse wijnen. Mooie volle wijnen uit de Mendoza, van bekende druiven, zoals de Cabernet Sauvignon, de Malbac, Merlot en Chardonnay. |